Doua victorii consecutive pentru handbalistele junioare 1 de la Corona Brasov!

Junioarele 1 de la Corona au castigat cu scorul de 33-20 (15-11), meciul cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe si au terminat cu doua victorii din tot atatea partide, turneul de la Sfantu Gheorghe.

Pentru Corona au marcat: Marin 10, Iordachi 7, Golanu 3, Lăcătuș 3, Enescu 2, Soreanu 2, Darie 2, Vieru 2, Nicolaua 1, Iordan 1.

In primul meci jucat la Sfantu Gheorghe, Corona a castigat cu 31-19 (15-7) meciul cu CSS Medias.

Delegatia Coronei la turneul de la Sfantu Gheorghe: antrenori – Mihaela Seifer Ciobotaru, Adrian Băluț, Eugen Ciulei (antrenor portari) si Alina Teslarasu (antrenor coordonator al centrului de copii si juniori handbal).

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

La finalul competitiei, antrenoarea Coronei, Mihaela Seifer Ciobotaru a declarat ca cel mai tare a incantat-o determinarea fetelor in cele doua partide. “Am pregatit bine acest turneu dar am avut si ceva emotii pentru ca pauzele sunt destul de lungi intre competitii si nu stiam cum va fi in meciuri oficiale, dar fetele merita felicitate pentru atitudine si pentru cele doua victorii. Pot spune ca in meciul cu Sepsi, determinarea lor a fost cea care a facut diferenta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.