Dr. Andreea Moldovan, așteptată cu flori la Brașov

Dr. Andreea Moldovan a fost aşteptată cu flori, azi, la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov, unde se va întoarce şi va continua să îşi facă meseria şi datoria de medic. Reamintim că medicul Andreea Moldovan a fost demis ieri, 14 aprilie, din funcția de secretar de stat al ministerului Sănătăți.

Oamenii competenți și de bun simț nu mai trebuie să plece din politică pe ușa din spate. Fără implicarea oamenilor buni, politica și democrația însăși nu au nicio șansă.”, transmite USR Brașov pe pagina de Facebook.

Andreea Moldovan a fost în funcția guvernamentală mai puțin de patru luni. Anterior, ea a ocupat funcția de director medical al Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov, spital COVID.

Citeste și:  Legea de ratificare a Convenției privind prevenirea și eliminarea violenței și hărțuirii la locul de muncă a fost promulgată

La ieşirea din sediul Ministerului Sănătăţii, referindu-se la decizia premierului Florin Cîțu, Andreea Moldovan a spus, scurt, că „este o decizie pe care trebuie cu toţii să o respectăm. Mă întorc la spital, da.”.

Decizia premierului Florin Cîţu privind eliberarea Andreei Moldovan din funcţie a fost publicată în Monitorul Oficial. Tot ieri, președintele Klaus Iohannis a semnat revocarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al sănătății.

3 thoughts on “Dr. Andreea Moldovan, așteptată cu flori la Brașov

  1. Politica dâmbovițeană , premierul trebuie sa treacă pe la niște cursuri de politica de diplomatie, aveam așteptări mai mari de la Pnl , gestul este incalificabil fata de d -na Dr Moldovan ! In 4 luni sa ceri ce nu s-a făcut in 30 de ani . Cât despre VV , ii recomand morala dintr o fabula : “vezi ți întodeauna de treburile tale” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.