Dr. Max Group închide, pentru dezinfecție, trei farmacii din Brașov în care ar fi intrat o angajată depistată pozitiv la testul COVID-19

A&D Pharma – Dr.Max Group a decis să închidă trei farmacii din Brașov pentru dezinfecție, după ce o farmacistă a fost testată pozitiv pentru infecția cu coronavirus. Reprezentanții lanțului farmaceutic spun că inainte de a intra în autoizolare, farmacista, aflată în concediu de odihnă ar fi intrat în cele trei unități pentru a-și saluta colegele, fără a intra în contact cu clienții.

A&D Pharma – Dr.Max Group a luat decizia închiderii celor trei unități pentru efecutarea dezinfecției, urmând ca acestea să fie deschise atunci când nu va exista niciun risc pentru clienții unităților cu pricina.

„În perioada 07-15.03.2020, angajata noastră aflată în concediu de odihnă, confirmată pozitiv cu virusul COVID-19, a trecut pasager prin 3 farmacii ale noastre, dar nu a intrat în contact cu pacienții farmaciilor grupului nostru.
Pentru că ne pasă și pentru că punem sănătatea oamenilor înaintea interesului de business, am hotărât să închidem provizoriu farmaciile pentru a fi dezinfectate și să ne asigurăm în acest timp că toți angajații care au intrat în contact direct sau indirect nu prezintă simptome și niciun risc. Acestea se vor redeschide de îndată ce acest lucru va putea fi făcut în deplină siguranță.
În acest moment, colega noastră infectată cu virusul COVID-19 se află în spital, sub supravegherea medicilor, iar angajații noștri vor fi testați.
Compania noastră face parte dintr-un grup care respectă reglementările în vigoare, ținem la sănătatea și siguranța pacienților, dar și a angajaților noștri și nu am face nimic care să aducă atingere acestora”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții lanțului farmaceutic Dr. Max.

Citeste și:  Tradiții Pascale la Reduta: Expoziție de ouă încondeiate și icoane pe sticlă și atelier cu meșter popular, mâine, 24 aprilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.