DSP Brașov: Persoanele care prezintă simptome Covid, rămân la domiciliu!

PERSOANELE CARE PREZINTA SIMPTOME SPECIFICE  COVID -19 raman  la domiciliu pana la primirea rezultatului testului care confirma sau infirma diagnosticul de COVID-19.

In cazul in care DIAGNOSTICUL ESTE INFIRMAT,  pacientul va primi de la medicul de familie concediu medical pana la remediarea problemelor de sanatate.

In cazul in care testarea confirma ca PERSOANA ESTE INFECTATA CU  COVID-19, dar nu prezinta simptome sau manifesta o forma usoara a  bolii, poate ramane izolata la domiciliu, in monitorizarea medicului de familie, fara a mai fi necesara evaluarea unui medic specialist si va primi concediu medical e la medicul de familie.

PERSOANELE FARA SIMPTOME CARE SE TESTEAZA iar testul este pozitiv, de asemenea, acestea pot ramane in monitorizarea medicului de familie, care le acorda concediu medical pentru perioada de izolare.

Persoanele pentru care DSP instituie MASURA CARANTINARII ( contact direct cu persona infectata sau vine din zona rosie)  vor primi concediu medical de carantinare de la medicul de familie ,  in baza deciziei DSP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.