Dublă victorie pentru brașoveanca Maria Ioana Constantin la Cupa Balcanică de schi alpin de la Borşa

Brașoveanca Maria Ioana Constantin a obținut o dublă victorie în proba feminină de slalom din cadrul Cupei Balcanice de schi alpin de la Borșa. Sportiva a reușit să domine ambele manșe ale competiției, demonstrând o formă excelentă și o tehnică impecabilă.

Victoria din prima zi a fost obținută cu un timp de 1 minut 41 secunde și 54 sutimi, devansând-o pe conaționala Jennifer Barbara Nagy Remetean cu 2 secunde și 53 sutimi. Podiumul a fost completat de argentinianca Maria Belen Simari Birkner. A doua zi, Maria Ioana Constantin a confirmat victoria din prima zi, reușind un timp de 1 minut 42 secunde și 34 sutimi. Pe locul secund s-a clasat din nou Jennifer Barbara Nagy Remetean. Din 25 de schioare prezente la start, 19 au reuşit să încheie cursa.  

Citeste și:  Noi decizii ale comisiei de circulație! O parte dintre hotărâri vizează reglementarea circulației pe mai multe străzi din Brașov

Și la masculin, podiumul Cupei Balcanice de schi alpin de la Borșa a rămas neschimbat de marți, australianul Adam McHugh păstrând prima poziție. Schiorul Coronei Brașov, Alexandru Ștefan Ștefănescu, a obținut cel mai bun rezultat pentru România, clasându-se pe locul 16. Din cei 64 de schiori care au luat startul la cursă, doar 30 au reușit să o finalizeze.

23 de țări au fost reprezentate la Cupa Balcanică de schi alpin de la Borşa, demonstrând interesul semnificativ pentru acest eveniment sportiv. România a participat cu o delegație de 41 de schiori, dintre care 24 de băieți și 17 fete, demonstrând o implicare importantă din partea țării noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.