Duel cu Sepsi 2 pentru Kids Tâmpa Brașov


ACS Kids Tâmpa Brașov va juca vineri, de la ora 14:00, în deplasare, cu Sepsi OSK 2 Sf. Gheorghe, într-un meci din etapa a 11 a Ligii a 3-a Seria C5. Un joc foarte important pentru „urșii” lui Ciprian Anghel și Vasile Tatarciuc, care caută acel moment, al primei victorii, pentru a sparge ghinionul și a le da putere în lupta de a rămâne în Liga a 3-a.


„Este un meci foarte dificil, ca de altfel toate din acest sezon. Întâlnim un adversar puternic, mai ales când are în componență jucători de la prima echipă. Vom încerca să facem un joc cât mai bun, să eliminăm din greșelile personale și să obținem un rezultat pozitiv. Ar fi pentru noi o gură imensă de oxigen în vederea abordării cu mai multă încredere a partidelor următoare”, a declarat unul dintre antrenorii „urșilor”, Ciprian Anghel.

Citeste și:  Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!


Anghel și Tatarciuc nu se vor putea baza la Sf. Gheorghe pe Tudor Tenică, accidentat. De asemenea, portarul Cristian Câșlariu acuză dureri la o mână, astfel că prezența lui este incertă. Vor reveni însă Kerekes, Opra și Stoica, care au lipsit la ultimul joc, din cauză că au fost suspendați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.