Duelul româncelor: Simona Halep o înfruntă pe Gabriela Ruse în primul tur al Transylvania Open

Simona Halep o va înfrunta în primul tur al Transylvania Open pe Gabriela Ruse. Adversara Simonei traversează o perioadă excelentă. În luna iulie a câștigat turneul de la Hamburg și a intrat în top 100 WTA. În prezent, ocupă poziția 83.

Simona Halep are doar cuvinte de laudă pentru adversara ei: „Este o jucătoare foarte bună (n.r. – Ruse), de multe ori am spus că joacă bine, solidă, puternică şi anul acesta a confirmat că joacă bine câştigând atâtea meciuri şi urcând în Top 100. Este o adevărată performanţă atunci când eşti la început. O să fie un meci bun, sper să joc un tenis bun, sper să mă simt bine fizic, să fiu aptă sută la sută, să dau tot ce am mai bun. Îmi doresc foarte mult să facem un meci frumos.”

Spre deosebire de Gabriela Ruse, Simona Halep a avut un an cu probleme din cauza unei accidentări. A ratat turneele de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon, dar și Jocurile Olimpice și a ieșit din Top 10.

„Sunt într-un moment în care trebuie să am răbdare cu mine, să am încredere în mine, iar indiferent de rezultate să merg mai departe. Pentru că am fost acolo sus, iar tenisul bineînțeles că nu s-a pierdut. Doar că trebuie să joc mai multe meciuri, să reintru în ritmul meu de dinainte”, a mai afirmat Simona.

Meciul dintre Simona Halep și Gabriela Ruse se vede pe Look Sport și PrimaPlay.ro miercuri. Până atunci, intră în scenă noua senzație a tenisului mondial. Câștigătoarea USOpen, Emma Răducanu, o întâlnește pe slovena Polona Hercog (124 WTA), marți, nu înainte de ora 18.00, în direct pe Look Sport și PrimaPlay.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.