Echipa de fotbal Corona Brașov a promovat în liga a treia!

Forbaliștii de la Corona Braşov au promovat în Liga 3 la fotbal, după ce au câştigat şi cel de-al doilea joc de la barajul de promovare,  5-0 cu CS Ocna Mureş.

Golurile Coronei au fost marcate de Cristescu `19, Damian`27 şi `52, Voicu `70 şi Ivan `82 din penalti. În primul joc de la baraj, Corona a câştigat cu 16-0 în faţa celor de la CS Gheorghieni.

La finalul partidei care a adus promovarea, antrenorul Coronei, Călin Moldovan a declarat că „astăzi a luat naştere o echipă de fotbal puternică la Braşov”. „Suntem bucuroşi că ne-am atins obiectivul.  A fost un an de munca, un an greu ţinând cont de contextul actual. Cu toate acestea, suntem multumiţi că suntem promovaţi, şi vreau să mulţumesc tuturor celor care au pus umărul la această promovare, începând cu cei care ne asigură condiţiile, continuând cu jucători, staff tehnic, staff administrativ, cred că toată lumea merită felicitată şi vă spun că astăzi a luat naştere o echipă puternică de fotbal la Braşov. Ceea ce s-a semănat astă vară, acum a prins rădăcini şi se va dezvolta foarte, foarte frumos”, a spus tehnicianul Coronei.

Citeste și:  Noaptea ca ziua la Complexul Sportiv Carpați din Brașov! Se montează stâlpii de nocturnă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.