Echipa de handbal junioare 3 de la Corona Brașov a câștigat turneul de pregătire „Făgăraș Handbal Cup”

Turneul internațional de junioare „Făgăraș Handbal Cup” a ajuns la a treia ediție, iar săptămâna trecută și-a desemnat câștigătorii. Întrecerea dedicată junioarelor 3 a fost câștigată de echipa clubului Corona Brașov, după victoria finală, reușită în fața jucătoarelor de la CSM Slatina.

În cadrul competiției, handbalistele Brașovului au trecut în faza grupelor de Omer Constanța (33-8), CSS Făgăraș (24-9), ACS Hunedoara (22-16), ACS Băile Herculane (37-5) și CSM Slatina (24-23). Meciurile s-au desfășurat în sala Liceului „Doamna Stanca” din Făgăraș.

A urmat semifinala în compania formației Sporting Ghimbav, pe care echipa de sub poalele Tâmpei învins-o la o diferență de 12 goluri (32-20).

Finala, desfășurată de data aceasta în sala Liceului „Radu Negru”, i-a adus Coronei victoria și locul 1 pe podiumul turneului. Scorul final a fost de 28 la 23 în favoarea echipei noastre.

Citeste și:  3.500 de lei este salariul mediu net al celor care lucrează în transport și distribuție. Un curier are, în medie, un salariu de 2.800 de lei

„Mă bucur că avem o echipă unită, că jucătoarele se înțeleg și că reușesc să colaboreze și să contribuie la victorie. Le admir pofta de joc, atitudinea și bucuria de a juca handbal și sper să rămână mereu așa și să fie sănătoase. Vreau să le mulțumesc jucătoarelor pentru implicare și vreau să transmit mulțumiri speciale părinților pentru susținere și clubului Corona Brașov pentru condițiile de pregătire”, a declarat Mihaela Adam, antrenor care pregătește echipa de junioare 3 Corona Brașov.

Cea mai buna jucătoare a turneului (MVP) a fost desemnată jucătoarea Coronei Brașov, Ana Șerban.

La același turneu de la Făgăraș, dar la categoria de vârstă junioare 2, CSM Corona Brașov (antrenor Dumitru Berbece) a ocupat locul 3, după ce a depășit formația VASAS Budapesta (grupa 2005), scor 23-22.

Citeste și:  Un tânăr șofer din Brașov s-a prezentat la poliție drogat pentru a declara propriul accident de circulație

Clubul Corona Brașov le felicită pe tinerele jucătoare și pe antrenorii acestora pentru reușitele din acest turneu de pregătire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.