Ediţia din acest an a evenimentului „LibFest – Târgul de cArte și experiențe culturale” a fost anulată!

Asociația Libris Cultural anunță anularea ediției 2021 a evenimentului LibFest – Târgul de cArte și experiențe culturale.

“Situația actuală a întârziat primirea unui răspuns concret din partea Primăriei, referitor la obținerea datei și a spațiului solicitat pentru organizarea festivalului, ceea ce nu ne permite susținerea acestuia în condiții optime și la standardele promise. Nu ne dorim să aducem în fața publicului un eveniment superficial, așadar am luat hotărârea de a anula această ediție, în pofida dorinței noastre de a organiza împreună un festival cultural complet și complex.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru dorința de colaborare! Cu siguranță vom reveni anul viitor cu o nouă invitație, pe care sperăm să o primiți cu aceeași deschidere de a realiza proiecte frumoase împreună”, au declarat organizatorii. 

Citeste și:  Ziua Internațională a Păsărilor va fi celebrată și la Grădina Zoologică din Brașov

One thought on “Ediţia din acest an a evenimentului „LibFest – Târgul de cArte și experiențe culturale” a fost anulată!”

  1. Mare păcat, pentru că un asemenea eveniment are răsunet și are o prezentare a marilor valori românești și a culturii noastre.
    Conducerea Libris a știut și știe să aducă în fața lumii întregi tot ce ne reprezintă pe noi ca popor și neam, păcat pentru că cei ce au posibilitate nu susțin asemenea proiecte, chiar și acum în aceste ceasuri grele.
    Sunt foarte sigur că mulți ca mine regretă anularea acestui eveniment.
    Dar Brșovul și nu numai, este obișnuit cu asemenea întâmplări neplăcute,
    Cerbul de aur ne-a mai adus asemenea surprize, așa că nu ne mai miră nimic.
    Pot să spun doar atât, mare respect pentru întreaga echipă Libris și le doresc din suflet succes si putere de muncă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.