Edward Iordănescu este noul selecţioner al Naţionalei României

Edward Iordănescu (43 de ani) a fost numit în funcţia de selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României, a anunţat, marţi, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă susţinută la Centrul de la Mogoşoaia.

Edward Iordănescu este fiul fostului selecţioner al României, Anghel Iordănescu. În perioada 18 august 2021-14 noiembrie 2021 a fost antrenor la FCSB. A mai antrenat echipele Fortuna Brazi, ASA Tîrgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, ŢSKA Sofia, Astra Giurgiu, CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş.

Edward Iordănescu are în palmares trei trofee, toate câştigate cu CFR Cluj: 1 titlu (2020-2021) şi 2 Supercupe ale României (2018-2019 şi 2020-2021).

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner la 14 noiembrie 2021, când antrenorul Mirel Rădoi a anunţat, într-o conferinţă de presă, că nu va mai continua la conducerea primei reprezentative după ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022. Rădoi preluase funcţia de selecţioner al României la 26 noiembrie 2019, post rămas vacant după plecarea lui Cosmin Contra.

Citeste și:  Brașov: Începe prima campanie de dezinsecție din acest an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.