Elena Gheorghe și Carla’s Dreams, capete de afiș la Zilele Făgărașului 2022 | 20-21 august

Făgărașul va fi cuprins de energia a 3 festivaluri, în luna august: Zilele Făgărașului, MEDFEST și Trei seri culturale în inima României. Publicul este așteptat în 3 locații diferite din oraș pentru a redescoperi artiștii, cultura și atmosfera electrizantă, pe parcursul a 5 zile.

??-?? ??????

După doi ani de pauză, Zilele Făgărașului revin pe stadionul municipal. Evenimentul va avea loc sâmbătă și duminică, 20-21 august. Prima zi este dedicată folclorului și vor urca pe scenă, începând cu ora 14:00: artiști locali, ansambluri din municipiu și Țara Făgărașului, orchestra Casei de Cultură, Ovidiu Homorodean, Mirela Mănescu Felea, Lavinia Goste și Marius Zorilă cu orchestra.

„Mi-ai spus «aprinde-te!» și m-am aprins/ Când te-ai întors, eu te-am cuprins” sunt versurile pe care le vom fredona împreună a doua zi, când se schimbă registrul muzical. Duminică, începând cu ora 16.00, publicul îi va putea urmări pe: DJ Popix, ICAR, The ROCK, Semnal M, George Rotaru. Totul va culmina cu super-concertele susținute de Elena Gheorghe și Carla`s Dreams, urmate de un foc de artificii spectaculos.

Citeste și:  Kärcher a curățat Teatrul Sică Alexandrescu și Piața Sfatului din Brașov

????????? ????????? ??: Casa de Cultură, Primăria și Consiliul Local Făgăraș, Centrul de Informare și Promovare Turistică Făgăraș.

??-?? ??????

Cavaleri cu spade și topoare vor intra în Cetatea Făgăraș, la prima ediție a MEDFEST. Tabere și spectacole de dans medieval, expoziție de arme într-un decor specific, spectacole de teatru – sunt doar câteva dintre activitățile care vor avea loc în perioada 26-28 august, în cadrul festivalului medieval găzduit de unul dintre cele mai importante obiective turistice din România.

Localnicii și turiștii vor asista la lupte demonstrative, vor putea prelucra fierul și alte materiale în cadrul unor ateliere creative, vor putea lua lecții de mânuire a armelor, de duel sau dans. Atmosfera va fi încinsă de acrobații cu foc și nu vor lipsi statuile vivante sau jocurile și concursurile dedicate copiilor.

Citeste și:  Serviciul Uber Green se lansează în Brașov. Compania aniversează 6 ani de eco-mobilitate în România

????????? ??????? ?? ??????? va fi publicat la începutul lunii august.

????????? ????????? ?? Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat”, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Făgăraș.

??-?? ??????

Parcul central se transformă din nou în spațiu de agrement pentru „Trei seri culturale în inima României”. Aflat la a doua ediție, evenimentul se va desfășura în aceeași perioadă cu MEDFEST, însă în Piața Republicii. Atmosfera relaxantă va fi asigurată de interpreți de muzică jazz și folk, iar un spectacol de mimă o va completa.

Spectatorii îi vor vedea și asculta în cadrul evenimentului pe: Traffic Strings, Soul Serenade & Alexandru Olteanu, Walter Ghicolescu, actorul George Ciolan, DJ Popix și DJ Dropside.

Citeste și:  MDLPA: Noi investiții în infrastructura medicală, culturală, juridică și sportivă

????????? ????????? ?? Casa de Cultură Făgăraș, cu sprijinul Consiliului Județean Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.