Zeci de elevi au descoperit magia radioului la Rock FM Brașov. O călătorie fascinantă în culisele frecvenței 89,5 FM

Luni, 22 aprilie, două grupe de elevi de clasa a V-a de la Școala 2 din Brașov au avut ocazia de a descoperi magia radioului în studioul Rock FM Brașov. Cu entuziasm și curiozitate, aceștia au pășit în culisele frecvenței 89,5 FM Brașov, unde echipa radioului le-a ghidat pașii prin studioul de emisie și le-a prezentat procesul fascinant al producției și al emisiei radio.

Vizita a fost o modalitate excelentă pentru elevi de a descoperi lumea radioului și de a înțelege mai bine meseria de jurnalist. Au putut observa echipamentele profesionale, au pus numeroase întrebări și au primit răspunsuri detaliate care le-au stârnit interesul și le-au îmbogățit cunoștințele.

Citeste și:  Patriarhul Daniel trimite scrisoare irenică de Paști către Întâistătătorii Bisericilor Ortodoxe Autocefale

Unul dintre momentele speciale ale vizitei a fost sesiunea foto, unde elevii au putut surprinde atmosfera vibrantă a studioului și au imortalizat experiența cu o amintire de neuitat. Ei s-au simțit ca niște adevărate „vedete ale radioului”, bucurându-se de această ocazie de a descoperi magia radioului din interior.

Echipa postului de radio s-a bucurat de vizita elevilor și le-a mulțumit pentru interesul acordat. „Sperăm că această vizită i-a inspirat pe elevi și le-a stârnit curiozitatea pentru lumea radioului”, a spus Florin Nicolescu, jurnalist Rock FM Brașov.

Vizita la Rock FM Brașov a fost o experiență educațională valoroasă pentru elevi, oferindu-le o perspectivă unică asupra industriei media și a meseriei de jurnalist radio. Ei au plecat cu o mai bună înțelegere a modului în care se realizează emisiunile radio și cu o dorință arzătoare de a explora în continuare această lume fascinantă.

One thought on “Zeci de elevi au descoperit magia radioului la Rock FM Brașov. O călătorie fascinantă în culisele frecvenței 89,5 FM”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.