Elevii din clasele terminale au reînceput cursurile online

Elevii din clasele terminale au reînceput de astăzi cursurile online. Pentru ei structura anului şcolar nu a suferit nicio modificare,  vacanţele de primăvară ramanand la datele planificate (2 aprilie – 11 aprilie pentru Sarbatorile Pascale Catolice si 30 aprilie – 9 mai pentru Sarbatorile Pascale Ortodoxe).


Toți copiii de la grădiniță și elevii din clasele pregătitoare, I, a II-a, a III-a și a IV-a, a V-a, a VI-a și a VII-a, plus cei de la liceu, din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a rămân în vacanță până pe 4 mai 2021, potrivit structurii anului școlar actual. Pentru aceștia semestrul al II-lea se încheie pe 25 iunie 2021.

Examenele nationale se vor desfasura la datele stabilite, conform calendarelor aprobate: 22 – 25 iunie – Evaluarea Nationala a elevilor de clasa a VIII-a si 28 iunie – 1 iulie – probele scrise ale examenului de Bacalaureat.

Probele de competente din cadrul examenului de Bacalaureat vor fi echivalate conform unei proceduri elaborate de catre Ministerul Educatiei.

Citeste și:  Adaptarea ofertei educaționale și de formare cu cererea de pe piața muncii, facilitată prin platforma ReCONECT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.