Elogii în presa britanică pentru un jucător de la FCSB. „Kylian Mbappe al României este aproape de un transfer”

Ianis Stoica are cel mai bun sezon al carierei. Puștiul de 18 ani este printre cei mai buni tineri din Casa Liga 1 şi poate aduce în conturile FCSB-ului o sumă mare de bani. În acest moment însă, Stoica nu este de vânzare, sau cel puțin asta pretinde patronul formaţiei bucureştene, Gigi Becali. Cum Ianis Stoica a intrat în vizorul lui Arsenal, lucrurile s-ar putea schimba în viitorul apropiat.

Finanţatorul vicecampioanei a fost întrebat de eventuala monitorizare a lui Arsenal faţă de Ianis Stoica şi a declarat că nu ştie nimic. Mai aşteaptă să treacă timpul, iar apoi să îl vândă pentru o sumă cât mai mare de bani.

Citeste și:  Bursa Locurilor de Muncă Brașov revine pe 17 mai, la Casa Armatei

Presa britanică scrie că Stoica este monitorizat de Arsenal, deoarece „tunarii” îi vor pierde cel mai probabil pe Eddie Nketiah şi Alexandre Lacazette. Cei doi mai au un an de contract.

„Cine e Ianis Stoica? Kylian Mbappe al României este aproape de un transfer la Arsenal. E un jucător versatil, care joacă la FCSB, folosit cu preponderenţă pe postul de extremă dreapta sau atacant central şi, uneori, în spatele vârfului”, au scris cei de la Football-London.

LookSport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.