EPIDEMIE de GRIPĂ. Spitalul de Urgență Brașov impune un REGULAMENT STRICT de vizită

Având în vedere contextul epidemiologic actual, respectiv declararea epidemiei de gripă la nivel național, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov transmite următoarele dispoziții privind programul de vizită:

  • programul de vizită este lirnitat între orele 15-17. Se menține intervalul orar 12:00-13:00 de acces pentru relații legate de pacient.
  • fiecare pacient va putea primi în același timp un singur vizitator cu timp maxim de ședere de 30 de minute în secții și maxim 10 minute în secțiile de Terapie Intensivă.
  • accesul la serviciile de ambulator de la parterul pavilionului central al persoanelor sosite cu mijloace proprii se va face pe baza listelor de programare care vor fi preluate în flecare dimineață de către serviciul administrativ și predate gardianului de la intrare.
  • pacienții programați la intemare vor fl triati la biroul de internări de către personalul secției în care urmează să se interneze pacientul.
Citeste și:  Serviciul Uber Green se lansează în Brașov. Compania aniversează 6 ani de eco-mobilitate în România

S-a dispus de către conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov:

  • închiderea acesului în parcul Marzescu dinspre stradă Sitei. Intrarea în pavilionul Marzascu se va face doar prin stradă Cuza Vodă. Se vor reface circuitele de intrare în Pavilionul Marzescu l care vor fi afișate pentru pacienți
  • verificarea respectării de către personalul de pază a dispozițiilor legate de programul de vizită și de intrare în spital

Solicităm pacienților și aparținătorilor să nu insiste să între în spital și să respecte serviciul de pază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.