Este oficial – NU se mai pot organiza evenimente în aer liber, fără test sau vaccin!

Este oficial! Nu se mai pot organiza evenimente în aer liber, fără test sau vaccin, potrivit noilor reglementări apărute în Monitorul Oficial. Noile reguli se aplică pe întreaga durată a Stării de alerta la nivelul României.

La capitolul V „Măsuri și reguli pentru evenimentele/acțiunile culturale organizate în aer liber, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19” punctul 4 „Măsuri care privesc accesul și contactul cu publicul”, litera c) se modifică și va avea următorul cuprins:

„c) participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;”

Citeste și:  Mobilitate verde - Pista de biciclete care va lega cartierul Astra de gară, centrul civic și centrul istoric intră în etapa de lucrări

Ordinul de ministru a fost publicat recent în Monitorul Oficial și poate fi consultat aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.