Europarlamentarul Victor Negrescu și-a deschis un birou la PSD Brașov

Europarlamentarul Victor Negrescu a deschis, sâmbătă, un birou la Braşov, în sediul organizaţiei judeţene a PSD, potrivit Agerpres.

„Judeţul Braşov este important pentru Partidul Social Democrat, dar este în primul rând o zonă de suflet pentru mine, bunicul meu fiind braşovean şi o parte importantă din copilăria mea am petrecut-o aici. Prioritatea absolută pentru mine este ca cetăţenii din Braşov să aibă acces la finanţările europene. Împreună cu colegii mei din PES activists Braşov, coordonaţi de consilierul judeţean Lucian Nicoară, vom iniţia mai multe acţiuni de informare privind aceste oportunităţi”, a declarat Negrescu, potrivit unui comunicat remis, sâmbătă, AGERPRES.

Conform sursei citate, eurodeputatul român, în mandatul anterior a generat proiecte-pilot în valoare de aproximativ 60 de milioane de euro.

„Victor Negrescu este o parte importantă şi o mândrie a familiei social-democrate braşovene şi mă bucur că a decis să fie mai aproape de noi şi de braşoveni prin deschiderea unui birou de eurodeputat. Ştiu sigur că, împreună cu Victor, vom reuşi să aducem mai mulţi bani europeni în Braşov şi să îi ajutam pe braşoveni să acceseze programe prin fonduri europene care să ajute la dezvoltarea oraşului şi a judeţului”, a afirmat, conform comunicatului, preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca.

Din cabinetul europarlamentarului va face parte fostul eurodeputat Răzvan Popa.

Eurodeputatul Victor Negrescu este membru în Comisia pentru Bugete, Comisia pentru Cultură, Educaţie, Tineret, Media şi Sport şi Comisia pentru Afaceri Constituţionale. Recent, printr-un raport în Parlamentul European, eurodeputatul român a reuşit ca programul european – Fondul European de Ajustare la Globalizare, în valoare de 150 de milioane de euro, să fie accesibil pentru sprijinirea şomerilor şi angajaţilor independenţi, în contextul efectelor generate de COVID-19, a menţionat sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.