Eva Ionescu a câştigat Campionatul Naţional de Vară U12 ani de la Braşov!

Eva Ionescu (Tenis Club Curtea de Argeş) şi Gabriel Gheţu (Viva Tenis Club) au câştigat Campionatul Naţional de Vară U12 ani de la Braşov. Eva Ionescu (Tenis Club Curtea de Argeş), cap de serie nr. 1, nu a avut probleme la acest turneu, câştigând toate meciurile în două seturi. Eva are echipamentul competiţional asigurat de Agenţia Smart Corporation Grup. Eva a trecut în finală de Vanessa Nocaci (CS Sănătatea Ergolemn), cap de serie nr. 10, cu scorul de 6-2, 6-2. În finala mică, Andrada Komarov (Asoc. Tenis Club Victor Hănescu), cap de serie nr. 4, a învins-o pe Iris Zbranca (LPS-CSS Constanţa), cap de serie nr. 3, cu scorul de 6-4, 7-6(4).
Finala băieţilor s-a disputat între primii doi favoriţi ai competiţiei, ambii jucători fiind de la acelaşi club, Viva Tenis Club. Gabriel Gheţu, cap de serie nr. 1, a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de David Carteputredă, cap de serie nr. 2, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2. Finala pentru locul 3 a fost câştigată de Yannick Alexandrescu (Asoc. Tenis Club Victor Hănescu), cap de serie nr. 3, care l-a învins pe colegul lui de la acelaşi club, Rareş Pieleanu, cap de serie nr. 4, cu scorul de 6-2, 6-2. 
În proba de dublu fete, Andrada Komarov/Iris Zbranca, favoritele nr. 2, au învins în finală perechea Eva Ionescu/Ana Maria Oană, favoritele nr. 1, cu scorul de 1-6, 7-5, 10-8. Finala mică a fost câştigată de perechea Alessia Florea/Vanessa Nocaci, cap de serie nr. 3, cu scorul de 6-3, 6-0, fetele învingând perechea Daria Gligor/Maria Teodorescu, cap de serie nr. 4. 
În proba de dublu băieţi, Gabriel Gheţu/David Carteputredă şi-au respectat statulul de cap de serie nr. 1, învingând în finală perechea Yannick Alexandrescu/Rareş Pieleanu, cap de serie nr. 2, cu scorul de 6-3, 6-2. Locul 3 a fost câştigat de Vladimir Grinţescu/Ştefan Haita, favoriţii nr. 8, care au trecut de favoriţii nr. 6, Cezar Bentzel/Adrian Nedelcu, cu scorul de 6-1, 2-6, 12-10.

Citeste și:  Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice. Prestatorii beneficiază de drepturi pe care le au și angajații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.