Eveniment la Zoo Brașov: Masculul de panda roșu se întâlnește luni cu vizitatorii

Masculul de panda roșu achiziționat în urmă cu o lună de Grădina Zoologică Brașov și-a încheiat perioada de carantină și acomodare și este pregătit să dea ochi cu vizitatorii.

El va ieși pentru prima dată din cușca în care a fost ținut în izolare, luni la prânz, când vizitatorii sunt invitați să asiste la marele eveniment.

Angajații de la Zoo vor deschide cușca la ora 12.00, iar masculul Benjamin, alături de partenera lui Peggy, vor potea fi admirați pentru prima dată împreună.

„Așteptarea a luat sfârșit! După încheierea fără nici un eveniment deosebit a celor 30 de zile de carantină și acomodare, Benjamin, masculul de panda roșu, este pregătit să își întâmpine vizitatorii alături de Peggy, începând de luni, 24 august, de la ora 12:00.
Vă așteptăm alături de noi să asistați la prima ieșire a lui Benjamin în noul lui spațiu exterior!”, se arată în comunicatul Grădinii Zoologice Brașov.

Citeste și:  Carrefour în parteneriat cu Tazz pentru livrări rapide în Brașov: peste 20.000 de produse listate în aplicație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.