Experiență muzicală de excepție sub bagheta dirijorului britanic Oliver Zeffman, pe 15 februarie, la Sala Patria din Brașov

Joi, 15 februarie, publicul este invitat la Sala Patria pentru o experiență muzicală de excepție, începând cu ora 19.00. Sub bagheta dirijorului britanic Oliver Zeffman și alături de pianista Adela Liculescu, vă așteptăm la o seară plină de pasiune și virtuozitate.

Programul va cuprinde Concertele nr. 1 și 2 pentru pian și orchestră de Franz Liszt, urmate de emoționanta Simfonie nr. 2 în Re major de Johannes Brahms, promițând să transforme fiecare moment într-o călătorie în care fiecare notă vibrează în armonie.

Pentru a vă asigura participarea la această seară de neuitat, vă invităm să vă procurați biletele de la casieria Filarmonicii Brașov sau online la https://www.bilet.ro/…/oliver-zeffman-adela-liculescu….

Citeste și:  STUDIU: 3 din 5 angajați în IT&C se așteaptă ca 2024 să aducă multe schimbări în industrie. România, pe locul 2 în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei

Nu pierdeți ocazia de a lua parte la eveniment care promite să fie nu doar un concert, ci o adevărată sărbătoare a muzicii simfonice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.