Explozie la un depozit de artificii de pe platforma Uzinei Tohan. O persoană a decedat

O explozie a avut loc în această seară, în jurul orei 20:50, la un depozit privat de artificii de pe platforma Uzinei Tohan S.A.

”La momentul producerii deflagrației în depozit se aflau trei persoane. Din nefericire, una dintre acestea a decedat. O altă persoană, intoxicată cu fum, se află acum în ambulanță, urmând a fi transportată la spital, iar cea de-a treia persoană a plecat din această zonă, cel mai probabil din cauză că s-a speriat”, a declarat cu puțin timp în urmă prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, care se află la fața locului, împreună cu echipele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov și ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile învecinate.

Citeste și:  RATBV modifică de la 1 februarie 2023, orarul liniei de Transport Elevi care deservește zona Stupini. Toate plecările din stații vor fi devansate cu cinci minute

Intervenția se realizează cu autospeciale cu apă şi spumă, o autocisternă de 10.000 de litri, două echipaje de prim-ajutor, un echipaj de cercetare chimică și un echipaj pirotehnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.