Expoziția FOTO SINTEZĂ, experiență de artă fotografică la Casa de Cultură a Studenților Brașov

Expoziția Foto Sinteză a fotografului Gelu Stănculescu – membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România alături de modelul Maria Scîrlet se desfășoară la Casa de Cultură a Studenților Brasov, strada Memorandumului 39, în perioada 3-10 octombrie 2023.

Expoziția este organizată de Asociația Delia în parteneriat cu fotograful Gelu Stănculescu  și artonthewall.ro . Expoziția se desfășoară sub patronajul Asociației Artiștilor Fotografi și reunește lucrările fotografului Gelu Stănculescu care alături de modelul Maria Scirlet realizează lucrări deosebite, unire aparentă a picturii cu fotografia. Expoziția este practic o explozie de culori prin care se exprimă sentimente, gânduri și stări. Expoziția are și un caracter umanitar, lucrările expuse pot fi comandate printr-un cod qr atașat de pe situl artonthewall.ro iar profitul vă fi donat Asociației Delia pentru programele pentru persoanele cu epilepsie. Expoziția „Foto-Sinteză” este o experiență de artă fotografică profund emoțională și captivantă. Aceasta te invită să explorezi starea emoțională a modelului, prin intermediul culorilor și texturilor care îi acoperă corpul.

Citeste și:  Cuvântul Patriarhului Daniel: Învierea lui Hristos este temelia învierii tuturor oamenilor

Fiecare lucrare este o muncă comună a fotografului și modelului, și exprimă gândurile, speranțele și trăirile interioare ale modelului, este o explorare a stării emoționale și interioare ale acesteia, și este prezentată într-un mod unic și interesant. În mod special, culorile și texturile alese adaugă o dimensiune suplimentară exprimării trăirilor și emoțiilor și transformă lucrările în experiențe semnificative pentru spectator. Lucrările atrag spectatorii într-o lume misterioasă și enigmatică, acestea transmițând un mesaj puternic despre suferința umană și calitățile noastre interioare. Culorile alese au rolul de a crea o atmosferă intensă și tristă, care suscită emoții precum furia, frica și anxietatea.

Aceste lucrări fotografice te fac să simți că ești captiv în lumea lor și că te uiți la sufletele oamenilor care încearcă să-și ascundă adevărata față. Fiecare fotografie reprezintă un deliciu vizual, reușind să surprindă trăirile interioare umane, într-un mod sofisticat și expresiv (recenzie de Lavinia Pop).

Citeste și:  Cuvântul Patriarhului Daniel: Învierea lui Hristos este temelia învierii tuturor oamenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.