Făgăraș: Ce a pățit bărbatul care și-a snopit soția în bătaie

La data de 05 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, din mun. Făgăraș, jud. Brașov.
În fapt, la data de 05 iunie a.c., în jurul orei 01.00, în timp ce se aflau la domiciliul comun, din mun. Făgăraș, jud. Brașov, pe fondul unor discuții în contradictoriu, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 29 ani, lovind-o cu pumnii, palmele și alte obiecte dure, pe suprafața corpului.
În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză şi au dispus evacuarea temporară a acestuia din locuinţa situată în mun. Făgăraș.
De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.