Familie de brașoveni care a încălcat izolarea: ‘Asa domne am ieșit..și ce ? Dacă mă enervez mă duc în tot blocul’

Caz cutremurător la Brașov. Un polițist plecat să verifice dacă se respectă izolarea la domiciliu, pentru coronavirus, a făcut o constatare șoc: O întreagă familie aflată în izolare, parcă făcea în ciudă autorităților.

Fiica întoarsă din Lombardia era în vizită la vecini, mama, vânzătoare la un mare magazin din Brașov era la serviciu, iar tatăl era la un șpriț prin vecini. Luați la rost de polițist, pentru că au încălcat regulile de izolare, suspecții s-au dezlănțuit: „Asa domne am iesit..si ce ? Daca ma enervez ma duc in tot blocul, care e problema ta acum ?”.

„Scapa cine poate…
Azi am fost sa verificam daca persoanele aflate in izolare la domiciliu respecta interdictia.
Din 4 familii verificate, 3 erau acasa.
In al 4 lea caz m-a apucat tremuriciul. Fiica, intoarsa acum o saptamana din Lombardia, era in vizita la vecini.
Mama, vanzatoare intr-un mare magazin din Brasov, era la munca. Tatal, pensionar, era acasa. La 20 minute de la verificare, mama a venit repede acasa.
Nu va pot spune ce revoltati au fost toti cand i-am intrebat de ce nu respecta izolarea. „Nu am primit nicio hartie/Aveti dovada ca am luat la cunostinta de interdictie ?/Suntem sanatosi domne, nu vedeti ca a trecut o saptamana si nu avem nimic ?/Asa domne am iesit..si ce ? Daca ma enervez ma duc in tot blocul, care e problema ta acum ? „. Am chemat DSP -ul care probabil o sa ii sanctioneze zilele acestea. Dar dezamagirea a fost atat de mare…Mai ales cand vecinii la care fusese fata in vizita, amandoi peste 60 de ani, m-au abordat si m-au intrebat de ce facem aceste verificari, ca trebuie sa avem credinta ca totul o sa fie bine si ca sigur nu se intampla nimic…sa nu mai exageram atat.
Dupa care vecinul s-a dus la cei aflati in izolare sa bea un spriț…”, a scris polițistul pe pagina de Facebook.

Citeste și:  Structurile ministerului, mobilizate pentru sprijinirea cetățenilor în perioada Paștelui Catolic: acțiuni în stațiuni turistice, zone aglomerate și în proximitatea bisericilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.