Fără carantină de noapte pentru vaccinaţi şi magazine închise, mai repede, în weekend la o rată de infectare de peste 6/1000!

Guvernul a adoptat o hotărâre care stabileşte noi reguli privind restricţiile în pandemie.

Carantina de noapte va fi instituită în weekend în localitațile în care rata de infectare trece de 6/1000 și pe tot parcursul săptămânii în zonele cu peste 7,5/1000. Excepţie în toate cazurile vor face persoanele vaccinate care sunt libere să se deplaseze şi noaptea.

La o rată de infectare de peste 4/1000 NU se închid magazinele. Acest lucru se va întâmpla la o rată de peste 6/1000 când se vor închide, mai repede în weekend şi la o rată de peste 7,5/1000 când se vor închide toată săptămâna începând cu ora 18.00.

Citeste și:  Olandezul care a înfruntat COVID timp de 613 zile: Virusul suferă peste 50 de mutații în corpul său, rămâne nevindecat

Certificatul verde COVID ramâne în vigoare în zonele cu rata de infectare de peste 3/1000. Vor fi exceptati copii de pana la 12 ani. In malluri, zona de restaurante va fi delimitata iar acces vor avea doar persoanele cu certificat verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.