Favorurile sexuale promise la Brașov, l-au „costat” 1000 de euro pe un bărbat de 52 de ani! Femeia acuzată de furt a fost reținută de către polițiștii brașoveni

O femeie din localitatea brașoveană Apața, a ajuns în atenția agenților de la Secția Regională Poliție Transporturi Brașov după ce ar fi furat 1000 de euro de la un bărbat în vârstă de 52 de ani. Oamenii legii spun că bărbatul, originar din județul Argeș, ar fi contactat-o pe tânăra din Brașov pentru relații intime. Cei doi și-ar fi dat întâlnire în oraș, iar atunci femeia ar fi reușit să fure banii.

„Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 52 ani, din județul Argeș, ar fi fost deposedat de suma de 1.000 de euro de către o pesoană necunoscută de sex feminin, după ce s-ar fi întâlnit cu aceasta, în vederea obținerii unor favoruri sexuale, contracost.”, transmit reprezentanții poliției Brașov.

Citeste și:  Lidl organizează a zecea ediție a campaniei de colectare a alimentelor, un gest de solidaritate pentru comunitățile defavorizate

Ca urmare a activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind o femeie, în vârstă de 31 ani din localitataea Apața, județul Brașov. 

În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit,instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Foto, Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.