FC Braşov a obţinut un punct muncit în ultima fază a meciului cu Minaur Baia Mare

FC Braşov a reuşit să obţină inextremis un punct din partida cu Minaur Baia Mare. Braşovenii au reuşit să egaleze la 1 chiar în ultimul minut de joc prin tânărul Eduard Lambrinoc.

După un joc foarte bun în prima repriză, cu mutle ocazii de a marca pentru braşoveni, un gol norocos în prelungirile reprizei a făcut ca scorul la pauză să fie 0-1.

Meciul a început cu FC Braşov în ofensivă, În minutul 7 Saim Tudor a şutat de la 20 de metri, însă portarul advers a reţinut cu siguranţă. În minutul 16, un şut al lui Chică-Roşă de la marginea careului a trecut puţin peste bara porţii. În minutul 27 o bâlbâială în careul maramureşenilor a făcut ca braşovenii să fie aproape de gol, însă niciun stegar nu a reuşit să împingă mingea în poartă. Minutul 38 a adus o nouă şansă mare pentru braşoveni, Sorsa din 6 metri, cu capul, peste poartă. Ultima ocazie a braşovenilor în repriză a venit după o incursiune a lui Dumbravă care a şutat la colţul scurt, însă portarul Băilă a respins în corner. Golul oaspeţilor a venit pe contraatac, un şut de la aproximativ 20 de metri, deviat, a căzut în plasa porţii braşovene.

Citeste și:  Creșa Brașov promovează educația pentru mediu prin "Săptămâna Verde"

Repriza a doua a fost una mai săracă în ocaţii. Angelov a înecrcat de două ori poarta, în minutul 73 cu capul din careu şi în minutul 80 cu un şut de la aproximativ 20 de metri, însă de fiecare dată mingea a trecut peste poartă. În minutul 86 s-a făcut remarcat şi portarul braşovenilor, Sebastian Micu, care a scos miraculos o minge după un şut bun din 10 metri.

Golul braşovenilor a venit în minutul 94 după o bâlbâială a fundaşilor din Baia Mare. După mai multe şuturi spre poartă, Eduard Lambrinoc a reuşit să împingă balonul în plasă. Astfel, FC Braşov a obţinut primul punct din acest camăpionat.

“Un joc pe care l-am început foarte bine, am avut foarte multe situaţii, însă am ales tot timpul procedeul greşit. Apoi a apărut lipsa de pregătire la anumiţi jucători. În ultimele 20 – 25 de minute am arătat foarte rău. Am reuşit să egalăm pe finalul meciului. Până la urmă când egalezi în ultimul minut eşti mulţumit şi cu un punct. Dar e important ca jucătorii care au venit acum să ajungă la un nivel de pregătire foarte bun, s-a văzut foarte clar, jucătorii care au venit mai repede aveau o pregătire uniformă, în rest foarte multă suferinţă. Am avut două penaly-uri, două lovituri de la 11 metri, la fel ca la Vâlcea. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar lucrurile au fost evidente. Dacă ni s-ar fi dat ce era poate am fi egalat mai repede. Suntem o echipă în reconstrucţie totală, cu mulţi jucători nou veniţi, practic pentru ei a fost primul joc în ultimele două – trei luni, şi lucrul ăsta s-a văzut. Avem un lot bun, dar avem foarte mult de muncă pentru a aduce echipa la un nivel bun de pregătire.”, a spus la finalul meciului Dan Alexa, antrenorul braşovenilor.

FC Braşov a început această partidă în formula: Micu în poartă, Sorsa, Fustar, Jovanovic, Dumbravă (Martinov min. 70), Dan Spătaru (Lambrinoc min. 55), Iorga (Covalciuc min. 46, Oltean min. 70), Lazăr, Tudor Saim (De Amorim min. 46), Angelov şi Chică-Roșă.

Citeste și:  Atenție drumeți montani! Munții Făgăraș îngheață - echipamentul de iarnă, obligatoriu!

Sursa foto, Monitorul Expres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.