FC Braşov a pierdut cu Metaloglobus Bucureşti, scot 0-2

FC Braşov a fost învinsă, astăzi, pe Stadionul Tineretului, scor 0-2, de Metaloglobus Bucureşti. Golirile oaspeţilor au fost marcare în prima parte a meciului de Claudiu Herea şi de Lucian Cazan.
Metaloglobus Bucureşti a început mai bine partida iar în minutul 14 Claudiu Herea a transformat cu siguranţă o lovitură de la 11 metri. Bucureştenii au făcut 2-0 foarte rapid. În minutul 17 Daniel Lung a trimis bine cu capul după o lovitură de colţ, portarul stegarilor, Laurențiu Popescu, a scos miraculos din vinclu, dar mingea a căzut în faţa liniei porţii, de unde Lucian Cazan a reluat simplu.
După cel de-al doilea gol stegarii „s-au trezit” şi „au luat cu asalt” poarta oaspeţilor, însă sumedenia de ocazii nu s-a concrezizat şi pe tabelă.
Bulgarul Anghelov a fost cel mai periculos, în minutul 20 a reluat cu călcâiul spre poartă, însă portarul a apărat cu uşurinţă, iar în minutul 35 a scăpat pe contraatac, a driblat inclusiv portarul, însă sutul a fost scos de pe linia porţii de un fundaş. Între cele două ocazii, Tesija a reluat pe lângă poartă din 10 metri, iar El Azzouzi a marcat, dar tuşierul a semnalizat poziţia off side.
A doua repriză a fost una de luptă, foarte încrâncenată, FC Braşov a avut câteva ocazii prin lovituri de cap. Apoi şutul lui Lambrinoc din 6 metri a fost scos de un fundaş advers, în minutul 84 Roşu l-a luat la țintă, din câțiva metri, pe portarul Gavrilaş, iar în prelungiri Dumbravă a şutat de la 30 de metri însă portarul a reţinut cu siguranţă.
Călin Moldovan a început în formula: Laurenţiu Popescu în poartă şi jucători de câmp Marius Burlacu (Răzvan Andronic min 65), Luka Maric, Daniel Dumbravă, Robert Gherghe, Alexandru Negrean (Bogdan Piper min 36), Marko Tesija, Radu Leonte (Vasile Constantin min 36), Zakaria El Azzouzi (Vlad Mihalcea min 59), Eduard Lambrinoc şi Milcho Anghelov (Bogdan Rusu min 59).
„Veneam după un meci foarte bun făcut la Iaşi, un meci care am crezut că ne va da încredere, elan. Ne gândeam că va fi un nou început. Am întâlnit un adversar mai bun decât noi. Clar au fost mai buni decât noi astăzi, trebuie să recunoaştem. Mai omogeni, au făcut un joc pragmatic. Inexplicabil începutul de joc. Am luat două goluri pe greşeli de neînțeles. Am avut ocazie mare la 0-2. Dacă reuşeam să marcăm, poate reintram în joc. Repriza a doua am încercat să schimbăm, să aducem jucători proaspeți. Ne-am gândit că aducem fotbalişti care să se preteze la condițiile unui gazon greu. Nu am reuşit să aducem niciun plus de pe bancă, e clar că s-a văzut şi lipsa de omogenitate. Nu ne rămâne decât să încercăm să ne revenim cât mai repede, mai avem de jucat meciuri importante, începând cu cel de la Miercurea Ciuc. Am spus dinainte, indiferent de rezultat campionatul se joacă. Chiar dacă învingeam, nu era nimic rezolvat. Inexplicabilă şi diferența de atitudine, îmi e greu să înțeleg. A fost o diferență mare de abordare a meciului, față de ceea ce a fost la Iaşi. Ăsta e fotbalul, azi eşti sus, mâine eşti jos.”, a spus la finalul meciului Călin Moldovan.
FC Braşov rămâne pe locul 16, cu 13 puncte. Etapa viitoare, galben-negrii se vor deplasa la Miercurea Ciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.