FC Brașov a pierdut primul meci disputat în cantonamentul din Antalya

FC Brașov a debutat, astăzi, cu o înfrângere în stagiul de pregătire din Antalya. Brașovenii au pierdut cu scorul de 1-0 partida cu FC Tesktilshchik Ivanovo, echipă din ligaa doua rusă.

“În ciuda faptului că am pierdut cu 1-0, băieții au făcut un joc foarte bun împotriva unei echipei foarte puternice din punct de vedere fizic. Sunt mulțumit de implicarea jucătorilor în meci. Chiar dacă rezultatul nu ne-a fost favorabil, eu îi apreciez și îi felicit pe jucători pentru efortul pe care l-au făcut și pentru faptul că au încercat să respecte tot ceea ce am pregătit și am discutat. Astăzi a fost doar un joc de pregătire, însă mulțumirea mea cea mai mare este faptul că reușim să creștem de la meci la meci.“, a spus la finalul meciului Călin Moldovan.
Călin Moldovan a început partida în formula: Popescu, Burlacu, Maric, Fustar, Dumbravă, Leonte, Tesija, Lambrinoc, Negrean, Andronic și Roșu.

Au mai intrat: Răducioiu, Gherghe, Piper, H.Popa, Mihalcea, Lascu și Zakaria.

Următorul meci din stagiul de pregătire va avea loc în data de 17 februarie, iar adversar va fi Wiczystak Krakow, din liga a patra poloneză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.