FC Braşov, egal pe Tineretului cu CSM Slatina

FC Braşov a obţinut un punct, astăzi, pe teren propriu, în meciul cu CSM Slatina. Stegarii au remizat 0-0, după un meci în care s-a văzut oboseala şi uzura de după meciul din Cupa României cu FC Hermannstradt.
A fost un meci de luptă, cu puţine ocazii de gol. În minutul 8 Negrean a şutat de la 18 metri însă portarul oltenilor a fost la post. În minutul 17 Mbombo, la debut pentru stegari, a şutat pe lângă, la colţul scurt, după o fază pe partea stângă în care braşovenii au pasat din prima de 3-4 ori. În mnutul 39 Negrean a şutat peste poartă din careul mare. La ultima ocazie a primei reprize s-a remarcat şi portarul Micu, care a reţinut un şut de la 18 metri.
În partea a 2-a s-a jucat mai mult la mijlocul terenului. Singura ocazie a aparţinut jucătorilor din Slatina, care au lovit bara după o lovitură cu capul, mingea a revenit la ei însă Micu a fost din nou la post cu o paradă foarte bună.
“Cred că am plătit preţul meciului de Cupă. Mă aşteptam să arătăm rău. Am făcut şi 5 schimbări în primul 11. Dezamăgirea mea e că cei care au intrat trebuia să arate un plus de prospeţime. Ştiam că o să suferim din punct de vedere fizic. Am fost greoi în gândire, în execuţie, n-am surprins cu absolut nimic. Mă aştepam ca jucătorii introduşi să compenseze lipsa de prospeţime fizică, nu s-a văziut. Un joc urât şi un rezultat echitabil. A fost consum incredibil de mare în Cupă, nici mental nu am fost pregătiţi pentru un joc de campionat, lucrul ăsta s-a văzut şi în consecinţă nu am câştigat azi.
Sunt jucători de la care mă aşteptam la mai mult, pentru că avem un lot de 23. Sunt jucători care vin după perioade lungi de pauză, s-a văzut astăzi. A fost un joc cu probleme din toate punctele de vedere.”, a spus la finalul meciului Dan Alexa, antrenorul braşovenilor.
FC Braşov a jucat în formula: Sebastian Micu – Andrei Marc, Ivan Fustar, Tudor Oltean – Diogo Izata, Andrei Lascu (Igor Jovanovic min. 65), Dan Spătaru (Eduard Lambrinoc min. 65), Alexandru Negrean (Vasile Constantin min. 65), Daniel Dumbravă (Kirill Kirilenko min. 65) Adi Chică-Roșă, Yanis Mbombo (Milcho Angelov min. 54).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.