FC Braşov, gata pentru debutul în Liga 2 2022 / 2023. Prima oprire la Vâlcea pentru meciul cu CSC Şelimbăr. Dan Alexa: “Mergem la Vâlcea să obținem maxim din jocul acesta”

Mai sunt doar câteva zile şi debutează noul sezon de Liga a 2-a. Lotul FC Braşov este aproape definitivat, iar prima etapă va fi în deplasare la Râmnicu Vâlcea pentru jocul contra celor de la CSC Şelimbăr. Dan Alexa este încrezător în lotul pe care îl conduce, şi chiar dacă o bună parte dintre jucători au venit mai târziu, şi sunt în urmă cu pregătirea fizică, merge doar cu gândul la victorie.


“O deplasare grea şi prin prisma faptului că vom întâlni o echipă care are un mare plus, are omogenitate. În mare au rămas cam aceeaşi jucători față de sezonul trecut. Mergem la Vâlcea să obținem maxim din jocul acesta. Sigur, cu problemele pe care le avem. Dar cei care intră pe teren trebuie să dea dovadă de foarte multă deternimare. Concentrare, trebuie să suplinim lipsa omogenității. Sunt jucători noi care nu au un nivel bun de pregătire. Dar au o valoare şi am aşteptări mari nu doar de la ei, ci de la toți jucătorii care vor face deplasarea. Cei care au făcut pregătirea au o creştere, important e să fiu eu inspirat la ora jocului. Un rezultat pozitiv ne-ar da linişte, apoi am integra mai uşor şi jucătorii nou veniţi.”, a spus Dan Alexa, antrenorul principal de la FC Braşov.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR

Jucătorii sunt şi ei foarte bine pregătiţi şi concentraţi, şi speră să se întoarcă acasă cu toate cele trei puncte puse în joc.

“Avem un lot bun, competitiv, şi mergem în prima etapă la Vâlcea să câştigăm. Au venit jucători cu calitate, care au jucat la nivel înalt, dar în acest moment nu este omogenitate, dar pe parcurs putem să devenim un grup unit si să ne îndeplinim obiectivul.”, a spus Eduard Lambrinoc despre prima deplasare.
Despre prima deplasare a vorbit şi Alexandru Saim Tudor, unul dintre noii veniţi la FC Braşov.
“Am venit aici să realizez lucruri bune, să joc din nou în play-off şi dacă reuşim să promovăm ar fi de bun augur. Sper să fac un sezon bun, să ajut echipa şi să prindem play-off-ul. Va fi un meci foarte greu, tot timpul primul meci este cel mai greu. Depinde numai şi numai de noi. Dacă reuşim să ne motivăm şi să avem o atitudine bună sigur vom lua cele trei puncte.”, a spus Alexandru Saim Tudor.
Din punct de vedere administrativ, lotul pe care se va baza FC Braşov în acest sezon este aproape complet. Doar dacă se va mai găsu un jucător valoros va mai fi adus. Lotul va avea 24 de jucători de camp şi 3 portari.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR


“Suntem pregătiţi, sunt ceva probleme, dar eu cred că în următoarele zile, săptămâni, le rezolvăm. Nu a fost o lună jumătate uşoară, ba chiar foarte grea, dar s-a muncit foarte mult de dimineaţă până seara târziu. Lotul în proporţie de 90 – 95% este definitivat. Probabil dacă o să mai prindem un jucător valoros liber şi în condiţii financiare bune şi îl putem să îl luam, îl vom lua.”, a transmis Marin Mitran preşedintele FC Braşov.


Meciul dintre CSC Şelimbăr şi FC Braşov va avea loc sâmbătă, 6 august, de la ora 11.00. Partida se va desfăşura la Râmnicu Vâlcea, acolo unde CSC Şelimbăr îşi joacă meciurile de acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.