FC Braşov merge doar cu gândul la victorie în deplasarea de la Cluj

Jucătorii de la FC Braşov sunt montaţi foarte bine pentru meciul pe care îl vor disputra luni în deplasare la Cluj. “Toto” Şanta spune că au trecut peste şocul primiri golului din ultimul minut cu Hermannstadt şi sunt pregătiţi pentru un nou meci “de foc”. În această săptămână au făcut antrenamente cu multe jocuri, care să fie plăcute pentru jucători.
“Foarte bine i-am simțit pe băieți, sunt concentrați, s-au antrenat bine. După ultimul rezultat, care a fost nemeritat, am încercat să facem antrenamentele plăcute, cu multe jocuri, pe plăcere, pe finalizare.”, a spus “Toto” Şanta.

Pentru meciul cu “U” Cluj “Toto” nu se poate baza pe Radu Leonte care are o problemă la menisc, însă restul jucătorilor sunt pregătiţi şi merg cu gândul la victorie.

“Sper să mergem la Cluj și să facem o figură frumoasă. Am mare încredere în ei, totul depinde numai de noi ca să mergem să câștigăm. Nu mergem să ne plimbăm. Pe mine m-a durut foarte mult golul primit în ultimul minut cu FC Hermannstadt, dar nu avem ce să facem, trebuie să fim puternici, să fim bărbați, să trecem peste aceste momente grele. În viață nu e numai zahăr și miere, mai sunt momente din acestea și trebuie să fii puternic, să te concentrezi și să o iei de la capăt și în următorul meci să dovedești că ești mai bun decât adversarul.
Cred că putem face o figură frumoasă la Cluj, altfel aș sta acasă, nici nu aș merge. Nu e problemă pentru mine că am jucat cu primele 4 clasate, dacă se putea jucam și cu CFR și cu FCSB, fără probleme.”, a mai spus “Toto”.

Meciul cu “U” Cluj se va disputa luni 8 noiembrie, de la ora 17.30.

One thought on “FC Braşov merge doar cu gândul la victorie în deplasarea de la Cluj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.