FC Braşov se întăreşte cu patru fotbalişti tineri şi de mare perspectivă

FC Braşov şi-a completat lotul pentru acest sezon cu încă patru tineri fotbalişti, doi juniori români de mare perspectivă, unul din Belarus lăudat la nivel mondial, dar şi un portughez care a evoluat în Liga 1 şi la echipele naţionale de juniori din ţara sa natală. Cei patru pot pune deja “osul la treabă” pentru ca FC Braşov să îşi îndeplinească obiectivele din acest an. O parte dintre ei chiar din această etapă, la meciul contra celor de la Progresul Spartac.

• Zoran Mitrov, mijlocaş central, 20 de ani – A venit împrumut de la Sassuolo, din Italia. Sezonul trecut a fost jucător de bază la Ripensia Timişoara pentru care a evoluat în Liga a 2-a în 21 de partiede, a înscris două goluri şi are şi trei pase de gol. Incusiv în acest sezon a jucat pentru timişoreni. Bănăţeanul este împrumutat pentru un sezon de la Sassuolo, echipă din Seria A, din Italia, iar FC Braşov are opţiune de cumpărare ulterioară la finalul stagiunii.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv


• Tudor Cociş, atacant, 19 ani – Tânărul atacant vine de la Viitorul Cluj şi are un fizic impresionant pentru vârsta lui, 1,84 înălţime. A evoluat la echipa naţională Under 17 a României şi a crescut la CFR Cluj şi Club Atletic Oradea.


• Kirill Kirilenko, 21 de ani, mijlocaş stânga, Belarus – Este component al echipei naţionale Under 21 a Belarusului, iar în trecut a evoluat şi la naţionalele mai mici ală ţării sale. Pe când avea doar 17 ani, UEFA l-a inclus într-un prestigious TOP 50 al celor mai de perspectivă tineri fotbalişti ai Europei, alături de nume precum Nicolo Barella de la Inter Milano, Kepa Arrizabalaga de la Chelsea Londra, Federico Chiesa de la Juventus Torino, Frenkie de Jong de la FC Barcelona sau Matthijs de Ligt de la Bayern Munchen, şi mulţi alţi fotbalişti cunoscuţi la nivel mondial.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv


• Diogo Izata, 25 de ani, mijlocaş defensiv, Portugalia – A fost component al naţionalelor Under 15, 17 şi 19 ale Portugaliei, a mai evoluat la FC Koper în Slovenia, iar în România este la a doua aventură, după ce sezonul trecut a jucat în Liga 1, la Gaz Metan Mediaş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.