FC Brașov Steagul Renaște va evolua sub titulatura de FC Brașov

FC Brașov Steagul Renaște va evolua sub titulatura de FC Brașov. Anunțul a fost făcut de către Federația Română de Fotbal, prin Comitetul de Urgență, care a aprobat marți, 27 iulie 2021, însă a anunțat în mod oficial abia a doua zi, în 28 iulie, noi decizii luate privind cluburi din Liga 2, notează prosport.ro.

Federația a aprobat schimbarea denumirii clubului Farul Constanța în Unirea Constanța, ca urmare a modificărilor la conducere produse în această vară. Ciprian Marica și-a luat brandul FC Farul și s-a asociat cu Viitorul Constanța, club din Liga 1 devenit apoi F.C.V. Farul Constanța S.A. și branduit ulterior FC Farul Constanța, denumire pe care a avut-o în ultimii doi ani echipa din Liga 2.

Citeste și:  Opinia ministrului Digitalizării: TikTok nu ar trebui interzis, dar are nevoie de mai multe filtre de securitate

Astfel, după ce în Comitetul Executiv din 19 iulie s-a aprobat cesionarea locurilor de la ASU Poli către SSU Poli, societate pe acțiuni, respectiv de la CSM Corona Brașov, club de drept public, către FC Brașov Steagul Renaște, club de drept privat, mai nou, acestea au avut noi solicitări, care au fost acceptate.

SSU Politehnica Timișoara va putea utiliza de acum înainte marca Politehnica Timișoara, mult mai cunoscuta echipă bănățeană, înființată în 1921, în timp ce FC Brașov Steagul Renaște va utiliza marca FC Brașov, alt club istoric din România.

O altă veste bună pentru clubul brașovean a venit din partea FRF după ce Stadionul Tineretului a fost omologat în vederea desfășurării partidelor de la Liga a doua. Comisia de omologare condusă de Felix Grigore, a inspectat, ieri, timp de două ore Stadionul Tineretului și l-a omologat provizoriu pentru a putea găzdui meciuri în sezonul 2021-2022.

Citeste și:  Noaptea ca ziua la Complexul Sportiv Carpați din Brașov! Se montează stâlpii de nocturnă

Prima partidă oficială va avea loc duminică de la ora 12.00 cand FC Brașov Steagul Renaște întâlnește Viitorul Pandurii Tg. Jiu, informează Radio România Brașov.

Foto, Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.