FC Braşov U15 a terminat pe locul patru în seria 14 din Liga Elitelor

Echipa de U15 de la FC Braşov a terminat pe locul 4 în Grupa 14 din Liga Elitelor. Asta după ce în ultima etapă a scos un punct în deplasarea de la Sepsi OSK. Scorul partidei de astăzi a fost 1-1, iar pentru braşoveni a marcat Rareş Constantin. Meciul a contat pentru etapa a 10-a, ultima, a Ligii Elitelor U15.


“A fost un joc bun în care am dominat în mare masură adversarul. Din păcate nu am reuşit să fim mai limpezi în faţa porţii şi am ratat foarte multe ocazii. Trebuie să fim mult mai concentrati şi conectati la joc de la primul minut al jocului până la ultimul. Vom munci în continuare pentru a pune la punct mai multe aspecte ce ţin de progresul nostru în perioada urmatoare.”, a spus la finalul partidei Liviu Dîrstar, antrenorul de la U15.


Pentru acest meci Liviu Dîrstar s-a bazat pe: Lazăr, Alpar, Petrişor, Hlipcă, Miklosi, Moraru, Horvath, Arvinte, Constantin, Pascu, Vârciu, Dumitrescu, Ciobănescu, Robu, Ilie, Dragotă, Chiper şi Vasile Dan.
După acest rezultat FC Braşov U15 încheie competiţia pe locul 4 al Ligii Elitelor cu 15 puncte în 10 meciuri disputate. În acest sezon echipa a obţinut 4 victorii, a reuşit 3 rezultate de egalitate şi a pierdut de 3 ori, iar golaverajul a este de 15-17.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.