FC Braşov U17 şi U19, dublă victorie contra CSM Făgăraş

După succesul juniorilor de U16 de la FC Braşov în Liga Elitelor, nici colegii lor mai mari nu s-au lăsat mai prejos. Tinerii de Under 17 şi Under 19 au obţinut două victorii meritate în Campionatul Naţional, în dubla cu CSM Făgăraş. “Juniorii mari”, au câştigat cu 2-0, iar cei de U17 cu un splendid 5-0.
Chiar dacă rezultatul arată un scor strâns, 2-0 pentru FC Braşov, juniorii de U19 au controlat partida de la un cap la altul, doar ratările au făcut ca scorul să nu ia proporţii.

“A fost un meci pe care l-am controlat în totalitate. Numai neinspiraţia jucătorilor la finalizare a făcut ca scorul la pauza să fie 0-0. După pauză, din multitudinea de ocazii am reușit să înscriem de două ori prin Pîrvu și Bârsan. Mă bucur pentru băieți că au câștigat și sper ca această victorie sa genereze alte victorii.”, a spus după meci Laur Păun, antrenorul de la U19.

Braşovenii au început în următoarea formulă: Denis Baragoană în poartă, Robert Dumitrașcu, Robert Biro, David Manta, Mădălin Străinescu, Ştefan Torok, George Pîrvu, Patrick Maxim, Alexandru Solovăstru, Ionuţ Bârsan şi Ştefan Tufă
Rezerve pentru acest meci au fost: Arnold Șandor, Eduard Szasz, Gabriel Andon, Cozmin Rezmeriță şi Andrei Tărăboanţă.

La U17, juniorii de la Poalele Tampei “s-au jucat” cu adversarii. Braşovenii au rezolvat meciul cu “o manita” după un joc foarte bun. Au marcat: Gabriel Drîngă, Antonyo Gavrilă de două ori, Alex Sima şi Claudiu Pătraşcu.

“Mai avem de muncă la capitolul posesie şi omogenitate dar cu timpul şi cu multă muncă o să le punem la punct pe toate. Felicitari băieţilor pentru efort şi pentru rezultat”, a transmis Rareş Forika, antrenorul de la U17.
Pentru acestă partidă, Forika s-a bazat pe: Marco Tudose, Claudiu Păscuţă, Robert Szasz, Mario Tudose, Gabriel Drîngă, Ştefan Luca, Alex Sima, Vlad Drăgan, Alexandru Frumosu, Radu Poloşan şi Claudiu Pătraşcu.
Rezerve au fost: Arnold Sandor, Raul Szabo, Dennis Vereguţ, Răzvan Grindean, Tudor Cojocaru, Alexandru Sebe, Antonyo Gavrilă şi Ştefan Tufă.

Etapa viitoare juniorii noştri joacă acasă contra celor de la CSS Braşovia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.