FC Braşov Under 15 Elită, în cantonament la Reghin

Grupa de Under 15 Elită, de la FC Braşov, a plecat, în această dimineaţă, într-un cantonament care va avea loc la Reghin, în judeţul Mureş. Tinerii fotbalişti vor face pregătirea centralizată sub îndrumarea antrenorului Adrian Lancea şi a preparatorului fizic Vicenţiu Simion în perioada 17 – 23 februarie.

Condiţiile de pregătire de la Reghin sunt unele foarte bune, iar tinerii speră ca antrenamentele pe care le vor face să le fie de folos în partea a doua a sezonului.

“O să facem două antrenamente pe zi, sală de forță, bazin, iar seara avem lecție teoretică!”, a spus antrenorul Adrian Lancea.

În seria a 7-a a Ligii Elitelor U 15, FC Braşov ocupă primul loc, cu 21 de puncte, din tot atâtea posibile, 7 meciuri castigate din 7 disputate, şi un golaveraj de 33-6.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

“Mai avem nevoie de un singur punct din cele trei jocuri rămase pentru a trece în etapa sferturilor de finală, practic cele mai bune 16 echipe din țară. Ne vom pregăti cât putem de bine să terminăm neînvinşi seria iar în faza eliminatorie să facem o figură cât se poate de frumoasă”, a mai spus Adrian Lancea.

Din lotul care s-a deplasat la Reghin fac parte: Casian Bartok, Alexandru Blaj, Cătălin Bodeanu, David Andre Bosioc, Călin Chiper, Erick Ciobanu, Robert Clipa, Darius Emilian Colţea, Daniel Coman, Andrei Constantinescu, Darius Dogaru, Alejandro Garcia, Călin Goţu, Flavius Hosu, Dragoş Teodor Lupu, Gabriel Palade, Dragoş Pascu, Ştefan Ciprian Şerbu, Vlad Soveja, Cezar Stănilă, Horia Adrian Strâmtu, David Tinca şi Dan Ioan Vasile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.