FCSB are un nou antrenor! Gigi Becali a confirmat acordul cu Toni Petrea

FCSB are un nou antrenor! La numai câteva ore după ce s-a produs ruptura cu Edi Iordănescu, Gigi Becali a ajuns la un acord cu fostul principal al clubului, Toni Petrea. Omul de afaceri a făcut anunţul, că acesta din urmă a semnat deja contractul, chiar în această seară. Contrar informaţiilor apărute pe zi, în cele din urmă Nicolae Dică şi Becali nu au ajuns la un numitor comun, potrivit LookSport.

De marţi, Toni Petrea va trece la treabă şi va fi la antrenamentele FCSB-ului. Are însă o situaţie grea de gestionat, întrucât Edi Iordănescu reuşise să-şi atragă vestiarul, dar şi susţinerea necondiţionată a suporterilor. În plus, fanii vicecampioanei au afirmat că nu mai acceptă vreun alt antrenor şi că nu vor susţine ca şi până acum favoriţii.

Citeste și:  Elevii din Ploiești blocați în gara din Buda în timpul călătoriei către Brașov în „Săptămâna Verde”

”Ne-am înţeles, a semnat contractul. Mâine e deja la antrenament”, a spus Becali.

Toni Petrea a plecat de la FCSB la finalul sezonului trecut. El declara la momentul respectiv că nu va mai prelungi contractul cu bucureştenii, deşi i s-a propus acest lucru. Alegea să meargă pe altă cale, lucru recunsocut la finalul ultimei sale partide la FCSB, cu Universitatea Craiova, pierdută cu 0-1.

În vârstă de 46 de ani, Toni Petrea a pregătit FCSB, în primul mandat, în intervalul iulie 2020 – mai 2021, pentru 49 de meciuri. A înregistrat 28 de victorii, opt egaluri şi 13 înfrângeri. Din mai este liber de contract, întrucât după ce a plecat de la FCSB nu a găsit vreun alt angajament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.