Fermă educațională, la Sanctuarul Liberty de la Zărnești

Asociaţia Milioane de Prieteni, inaugurează, sâmbătă, o fermă educațională la Sanctuarul Libearty de la Zărneşti, la eveniment fiind invitați actorul Peter Egan şi pianistul Simon Mulligan.

„Crearea acestei ferme a venit ca o necesitate atât pentru animalele pe care le-am salvat deja şi cele care vor ajunge în grija noastră pe viitor, dar şi ca o necesitate din ce în ce mai mare de a le arăta copiilor că vaca nu e mov, aşa cum o văd ei la televizor, că porcii nu zboară şi că ouăle sunt făcute de găini, nu de vreo maşinărie. Sunt lucruri care poate unora li se par hilare, însă generaţiile tinere nu cunosc aceste lucruri pentru că puţini sunt cei care mai au bunici la ţară şi care au şansa să vadă animale domestice în realitate şi nu doar pe ecrane”, a declarat preşedintele Asociaţiei pentru protecţia animalelor, Cristina Lapis.

Citeste și:  Papa Francisc începe o călătorie de şase zile în Republica Democrată Congo şi Sudanul de Sud

Cei doi artişti britanici vor susţine, sâmbătă seara, la Castelul Bran, un spectacol caritabil în folosul animalelor, prin care vor comemora și împlinirea a 120 de ani de la naşterea marelui poet britanic Alfred Loyd Tennyson.

Ferma educaţională a animalelor domestice salvate de la Zărneşti va fi construită pe o parte din terenul aferent Sanctuarului, iar actorul Peter Egan va fi ambasadorul acestui obiectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.