Festival de goluri pe tineretului. FC Braşov, cea mai categorică victorie a sezonului, 5-2 cu Unirea Constanţa

FC Braşov a obţinut, ieri, cea mai categorică victorie din acest sezon, contra celor de la Unirea Constanţa. A fost “festival” de goluri pe Stadionul Tineretului, iar stegarii s-au impus cu un categoric 5-2 (3-1). Pentru galben-negri au înscris Zoran Mitrov, Bradley Diallo, Milcho Angelov de două ori şi Rareş Lazăr.

Lovitura de începere a meciului a fost dată de Romeo Paşcu, cel care timp de 16 ani a fost preşedinte la FC Braşov şi a ţinut frâiele clubului în unele dintre cele mai importante momente ale lui.

Meciul a început cu stegarii în careul advers, si cu o sumedenie de ocazii chiar din primele minute. Milcho Angelov a şutat puţin peste din voleu (min. 7), urmat imediat de Dan Spătaru, care a şutat de la aproximativ 25 de metri, tot peste poartă (min. 8). Marile ocazii au anunţat şi deschiderea de scor. Zoran Mitrov a înscris simplu, din careul mic, după o pasă din dreapta (min. 10). Angelov a şutat din doi metri, însă un fundaş advers a deviat peste poartă (min. 26). Bradley Diallo a dublat avantajul stegarilor. A înscris cu capul după un conrner de pe partea stângă (min. 30). Două minute mai târziu s-a făcut 3-0, Milcho Angelov a marcat cu capul după un corner de pe cealaltă parte (min. 32). Scorul a fost redus de Davide Masaro pe un contraatac, după ce a rămas singur cu portarul (min. 35).

Citeste și:  Cetățuia Brașovului se redeschide în Săptămâna Luminată

Prima ocazie a părţii secunde a aparţinut oaspeţilor, Masaro a şutat puţin peste poartă, de la marginea careului (min. 54). Rareş Lazăr a făcut 4-1, tot după un corner. Diallo a prelungit de la colţul scurt, iar mijlocaşul stegar a punctat cu capul din faţa porţii, de la colţul lung (min. 63). După doar câteva minute Milcho Angelov a făcut dubla, a şutat din 7-8 metri la colţul scurt (min. 67). Tabela a fost închisă de oaspeţi, care au marcat pentru 5-2, tot prin Davide Masaro, care a scăpat din nou singur cu portarul. Până la final stegarii au mai ratat două ocazii, Daniel Dumbravă şut de la aproximativ 25 de metri, razant peste poartă (min. 77) şi Tudor Cociş cu un şut sub bară, însă scos inextremis de portar în corner.

Citeste și:  Structurile MAI au intervenit la peste 3.700 de evenimente în ultimele 24 de ore, dintre care peste 2.200 au vizat menținerea ordinii publice

“Era necesar în primul rând să câştigăm. Să aducem cele trei puncte. Era necesar să marcăm pentru că în fiecare meci avem situații pe care le ratăm cu uşurință. Să fim mai agresivi în fața porții şi să marcăm mult mai mult. Îmi pare rău că am luat două goluri foarte uşor. Înteleg că meciul nu se ridica la un nivel cu o greutate foarte mare, dar nu trebuia să luăm acele goluri uşoare, de evitat”, a spus la finalul meciului Ştefan Grigorie, antrenorul secund de la FC Braşov, cel care a stat pe bancă în locul lui Dan Alexa, suspendat pentru această partidă.

FC Braşov a jucat în formula: Andrei Ureche – Marius Burlacu (Vasile Constantin min. 70), Ivan Fustar, Bradley Diallo – Tomislav Sorsa, Dan Spataru (Sergiu Pîrvulescu min. 70), Rareş Lazăr, Diogo Izata (Alexandru Saim Tudor min. 61), Daniel Dumbravă – Zoran Mitrov (Eduard Lambrinoc min. 61), Milcho Angelov (Tudor Cociș min. 87).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.