Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi „Flori în Ţara Bârsei”, în acest weekend la Centrul Cultural Reduta BRAȘOV

Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi „Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XIII-a, se desfășoară în acest weekend, la Centrul Cultural Reduta. An de an, organizatorii evenimentului îşi propun să descopere şi să lanseze noi şi valoroase talente interpretative în folclorul românesc.

La această ediție s-au înscris 22 de concurenţi din judeţele: Alba, Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Botoşani, Dâmboviţa, Ialomita, Călărași, Hunedoara, Sibiu, Neamţ, Olt, Suceava şi Braşov.

În program:

23 octombrie 2021, ora 18:00

  • Spectacol concurs

24 octombrie 2021, ora 13:00

  • Ansamblul folcloric „Poienița” al Centrului Cultural Reduta
  • Gala Laureaţilor
  • Recital susținut de elevii clasei prof. George Muraru (Școala Populară de Arte şi Meserii „Tiberiu Brediceanu” Brașov)
  • Recital extraordinar Alisa TomaPrezentator: Iuliu Praja
Citeste și:  Cuvântul Patriarhului Daniel: Învierea lui Hristos este temelia învierii tuturor oamenilor

Intrarea este liberă, iar participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 şi cele care fac dovada că au trecut prin boală.

Pentru cei care nu pot ajunge în sala de spectacole, Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi „Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XIII-a, va fi transmis live pe canalul YouTube al Centrului Cultural Reduta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.