Festivalul Electric Castle 2021 a fost amânat

Festivalul Electric Castle nu va avea loc nici în acest an. Ediția a VIII-a se amână pentru anul 2022. Deși lucrurile se relaxază, în cazul unui astfel de eveniment unde numărul mare de bilete este primordial, nimic nu mai poate fi făcut. 

Organizatorii spun ca au luat această decizie din cauza măsurilor care limitează numărul de spectatori. Din luna iulie, la spectacolele în aer liber pot participa doar 2.500 de persoane. În plus, parte dintre artiștii care ar fi trebuit să participe și-au reprogramat sau anulat turneele europene, mai arată organizatorii festivalului.

Biletele rămân astfel valabile pentru anul viitor, iar cei care nu le mai doresc pot beneficia de restituirea integrală a sumelor. Mai multe detalii despre acest lucru se anunță pe paginile de socializare oficiale ale festivalului.

Citeste și:  Distrigaz Sud Rețele a investit 530 milioane de lei în anul 2023

Totuși, am reușit să reconfirmăm headlinerii pentru 2022, Twenty One Pilots, Gorillaz & Deftones și vom depune eforturi, ca întotdeauna, să vă putem oferi cel mai bun line-up. În acest moment nici nu ne putem imagina cum va fi să deschidem din nou porțile festivalului pentru a ne revedea după această absență lungă și dureroasă. Toate biletele rămân valabile pentru anul viitor. Vor exista și opțiuni pentru restituirea banilor pe bilete. Revenim cu mai multe detalii în curând. Acum că e oficial, parcă e și mai trist. Chiar nu putem lăsa să treacă încă un an pe lângă noi și vom continua să lucrăm alături de autorități pentru a găsi soluții astfel încât să putem avea evenimente la vară. De la fani și toți cei care lucrează în această industrie, cu toții sperăm să ne putem bucura cât mai curând de concerte și festivaluri. Până atunci, aveți grijă de voi. Ne e tare dor de toată lumea”, transmit organizatorii pe Facebook.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Sursa foto, electriccastle.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.