Festivalul Monodramei Independente, în plină desfășurare la Centrul Cultural Reduta din Brașov

Cea de a II-a ediție a Festivalului Monodramei Independente a început ieri, la Brașov! Spectacole de teatru deosebite, invitați speciali și actori care fac teatru din pasiune se reunesc pentru a bucura publicul brașovean. Evenimentul se va desfășura la Centrul Cultural Reduta, până duminică, 2 octombrie 2022.

„Sunt spectacole cu care publicul brașovean nu s-a întâlnit și probabil nu se va întâlni în viitorul apropiat. Avem spectacole de la Târgu Jiu, de la Cluj-Napoca, de la Sibiu și de la București. Invitata noastră specială este doamna Adriana Trandafir, spectacolul «Cine iubește și lasă», Maria Tănase, cu participarea extraordinară a actorului Andreas Petrescu. Aceasta este o noutate, pentru că doamna Adriana Trandafir nu a mai fost la Brașov și nici în festivalul nostru cu acest recital”, a transmis actrița Dorina Roman, inițiator al evenimentului.

Biletele se pot achiziționa online de pe bilet.ro și de la Centrul Cultural Reduta; preț bilet 40 lei/ 15 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Citeste și:  IMM-urile brașovene au un mediator în relația cu instituțiile statului

Proiectul este cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov și de Consiliul Local al Municipiului Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.