Festivalul Musica Barcensis 2022, Ediția a XIII-a

În cadrul Festivalul Musica Barcensis 2022 – Ediția a XIII-a, desfășurat între 2 iulie și 28 august 2022, vor avea loc concerte în fiecare duminică, în cele 7 săptămâni de vară, în biserici fortificate sau biserici – monument din Țara Bârsei (10 evenimente).

Festivalul debutează în 2 iulie cu un eveniment devenit deja tradiție: o excursie muzicală itinerantă în zona Zagon – Covasna, moderată de muzicienii Ursula și Kurt Philippi. Alte 9 concerte vor fi susținute în fiecare duminică din lunile iulie și august, de peste 100 de artiști din 3 țări, în bisericile evanghelice din Cristian, Măieruș, Sânpetru, Codlea, Prejmer, Ghimbav, Feldioara, Hărman și Vulcan.

Festivalul Musica Barcensis 2020 este organizat de Fundația Forum ARTE în parteneriat cu Biserica Evanghelică C.A. România – Parohia Brașov și Bisericile Evanghelice din Ghimbav, Hărman, Prejmer și primăria Feldioara.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: Luna mai vine cu schimbări în preferințele de călătorie ale românilor

Intrarea la concerte este gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.