Festivalul Național de Folk „Vama de la Munte” revine în perioada 30-31 iulie, în Vama Buzăului (județul Brașov)

Festivalul Național de Folk „Vama de la Munte” revine în perioada 30-31 iulie 2022, pe malul râului din Vama Buzăului, cu multă muzică și răsfățuri culinare din gospodăriile localnicilor.

Sâmbătă, 30 iulie, pe scenă vor urca Silviu Bularca, Ecou, Cristi Dumitrașcu, Țapinarii, Mircea Vintilă și Iris. Duminica, 31 iulie, își vor face prezența Andreea Hristea, Titus Constantin, Vali Șerban & band, Ovidiu Mihăilescu, Fără Zahăr, dar și Ducu Bertzi & Friends.

Organizatorii anunță un spectacol de neuitat, cu multe surprize, printre care un stand-up muzical la chitară.

Potrivit Radio România Brașov, la edițiile anterioare ale Festivalului Vama de la Munte din Vama Buzăului numărul participanților a fost de ordinul miilor, astfel că autoritățile locale încurajează deplasarea spre locul evenimentului cu ajutorul mijloacelor de transport în comun. Operatorul de transport pe zona metropolitană va programa mai multe curse speciale pe toată perioada festivalului, după cum a precizat edilul comunei.

Citeste și:  „DesKiss Dimineața", cu Ciprian Dinu și invitatul său, Cătălin Oprișan | Un nou matinal Kiss FM, din 3 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.