Festivitate dedicată Zilei Poliției Române

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a participat, alături de președintele Consiliului Județean, Adrian Ioan Veștea, la festivitatea dedicată Zilei Poliției Române, desfășurată la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În mesajul său, prefectul Mihai Cătălin Văsii a mulțumit conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Brașov pentru invitația de a lua parte la această sărbătoare: „Este o invitație care mă onorează, atât pentru respectul pe care vi-l port dumneavoastră, polițiștilor, și instituției din care faceți parte, cât și pentru rolul esențial pe care îl aveți în comunitatea județului nostru, acela de a apărători ai legii și de protectori ai oamenilor și bunurilor”.

„Polițistul are misiunea de a asigura un climat de ordine în societate și de a garanta siguranța cetățenilor. Este o misiune deloc ușoară, iar pentru a o putea îndeplini are nevoie de o foarte bună pregătire profesională, dar și de responsabilitate, integritate, curaj și un comportament ireproșabil. Numai astfel va câștiga respectul și încrederea oamenilor cinstiți, care îi vor deveni parteneri.

Citeste și:  Patriarhul Daniel trimite scrisoare irenică de Paști către Întâistătătorii Bisericilor Ortodoxe Autocefale

Dumneavoastră ați dovedit, în foarte multe rânduri, că aveți aceste însușiri și că sunteți în slujba comunității noastre. Pentru aceasta, vă mulțumesc și astăzi, de Ziua Poliției Române.

Mulțumesc de asemenea domnului inspector-șef, chestor de Poliție Valentin Flucuș, precum și echipei manageriale pe care o conduce pentru excelenta colaborare pe care am avut-o și o avem în aceste vremuri dificile prin care trecem de peste trei ani.

Vă felicit pe fiecare dintre dumneavoastră pentru efortul pe care, cu profesionalism și dedicație, îl depuneți în fiecare zi pentru cetățenii județului Brașov. Vă urez multă sănătate, putere de muncă, succes în activitate și împliniri în viața personală!”, a mai transmis prefectul Mihai Cătălin Văsii.

Citeste și:  10 sfinți tămăduitori sărbătoriți în luna mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.