VIDEO Filmare Revoluție. Mircea Diaconu L-A ADUS pe Ion Iliescu în clădirea Comitetului Central al PCR

Diaspora i-a pus gând rău candidatului independent la Președinția României, Mircea Diaconu. Românii plecați peste hotare au luat decizia de a boicota candidatura prezidențiabilului. Diaspora îl asociază pe Mircea Diaconu cu Ion Iliescu, pe care cu mare grijă actorul l-a adus pe 22 Decembrie 1989, în clădirea Comitetului Central al PCR. Autorii postării le amintesc românilor plecați peste hotare că acela a fost momentul în care „a fost instalată ciuma roșie, de care nici astăzi nu am scăpat”, moment imputat prezidențiabilului Mircea Diaconu.
„Mircea Diaconu, cel care după 30 de ani vrea să îți fie Președinte, a fost cel care l-a adus pe Ion Iliescu în clădirea Comitetului Central al PCR pe 22 decembrie 1989. Atunci a fost instalată ciuma roșie de care nici astăzi nu am scăpat.

Citeste și:  De 1 Decembrie, România a reușit să înscrie ia în patrimoniul UNESCO

Puteți vedea aici cele două înregistrări complete cu evenimentele din clădirea CC când au fost aduşi fostul șef al securității, generalul Iulian Vlad, Ion Iliescu, Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu” se arată în postarea Diasporei pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.