Filme în avanpremieră națională, la Dracula Film Festival. Programul competiției

Dracula Film Festival va avea loc în perioada 16 – 20 octombrie, la Brașov.
În afara competiției de lungmetraj, vor fi proiectate mai multe filme în avanpremieră națională, dar și în premieră la Brașov. Printre aceste filme, menționăm „Zombieland: Rundă Dublă”, „Familia Adams”, „The Lighthouse”, „The Dead Don’t Die”, „Maleficent: Suverana Răului”. Proiecțiile vor avea loc la Centrul Cultural Reduta și la Cinema One.
Festivalul se deschide miercuri, 16 octombrie, cu filmul american „Zombieland: Rundă Dublă”, acesta fiind proiectat în avanpremieră națională, de la ora 19:00 la Centrul Cultural Reduta din Brașov.
La un deceniu după ce „Zombieland” a devenit un film clasic, actorii principali, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin și Emma Stone, se reunesc sub comanda regizorului Ruben Fleischer („Venom”) și a scenariștilor Rhett Reese & Paul Wernick („Deadpool”) pentru „Zombieland: Rundă Dublă”.
În acest „sequel”, protagoniștii vor avea de-a face cu zombii evoluați, cu alți supraviețuitori și cu provocările noii și improbabilei familii pe care o formează. Columbus, Tallahasse, Wichita și Little Rock se mută într-o zonă populată de zombi, unde trebuie să facă față pericolului care se ivește la fiecare colț.
„Zombieland: Rundă Dublă” va avea premiera în România pe 25 octombrie și este distribuit de InterComFilm.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=QEjwGS1ZDKU
La Cinema One va fi proiectat în avanpremieră națională „Familia Addams” (SUA 2019). Această animație comică este separată de filmele realizate în anii ’90 (“The Addams Family”, 1991 și „Addams Family Values”, 1993). Într-o atmosferă horror, în care durerea provoacă plăcere și dezastrul este distractiv, ei se simt ca acasă. Membrii acestei familii atipice se pregătesc de o reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment important, dar planurile le sunt date peste cap, când o gazdă vicleană a unui reality-show își face apariția în viața lor.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=DqgzTDo_85o
„The Lighthouse” și „The Dead Don’t Die” completează lista de filme proiectate în afara competiției la Dracula Film Festival.

Citeste și:  Taxă de liberă trecere pe anumite drumuri județene din Brașov, pentru maşinile de mare tonaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.