Final de campionat pentru juniorii braşoveni. FC Braşov U17 termină seria pe podium, iar cei de U19 pe locul 5

Final de campionat pentru juniorii braşoveni de la U17 şi U19. Astăzi, juniorii de la FC Braşov au disputat ultimele meciuri din play-off-ul Campionatului Naţional, în deplasare la CSS Târgovişiste. Juniorii de Under 17 au reuşit să oţină o victorie clară, scor 4-0, în timp de juniorii “mari” au cedat cu scorul de 1-7.
Meciul juniorilor de Under 17 a fost la discreţia braşovenilor, care după 1-0 la pauză au reuşit să se desprindă în partea a doua şi au închis tabela la 4-0. Golurile braşovenilor au fost marcate de Toderaşcu de două ori, Pătraşcu şi Negotei.
“A fost o partidă cu o echipă foarte slabă. Îmi pare rău să declar asta, dar asta este realitatea. Am jucat combinativ dar ratăm foarte mult. Felicit băieții pentru efort şi pentru dăruire.
Cu ocazia acestui meci vreau să le mulțumim copiilor pentru efortul depus pe tot parcursul campionatului. Sperăm să fie focusați pe fotbal dar mai ales de a ajunge fotbaliști! Suntem mândri de ei!”, au declarant la finalul meciului Levi Mihok şi Marius Filip, antrenorii de la U17.
Partida a fost începută în formula: Florescu, Ghioc, Păscută, Szasz Eduard, Szasz Robert, Sima, Popescu, Toderaşcu, Szabo, Pandel şi Pătrașcu. Au mai intrat, Gavrilă, Tufă, Frumoase, Negotei şi Drăngă.
După această victorie, juniorii de U17 termină play-off-ul Campionatului Naţional pe poziţia a 3-a, cu 43 de puncte şi un golaveraj de 25-14.
Juniorii de U19 au cedat partida disputată tot în deplasare, cu CSS Târgovişte, cu scorul de 1-7, pa pauză 0-3. Golul braşovenilor a fost înscris de David Manta.
“Am întâlnit o echipă foarte bună, care s-a luptat pentru a prinde locul doi, loc care le permite adversarilor să acceadă la etapele superioare. Echipa noastră a fost compusă din mulți jucători de la grupele mai mici, fapt ce s-a văzut și pe tabela de marcaj. Am terminat campionatul pe locul 5 dar sunt convins că puteam mai mult.”, a spus Laurian Păun după meci.
Pentru acest meci au fost convocaţi: Sandor, Bularca, Biro, Manta, Tista, Maxim, Pîrvu, Astalus, Rezmerița, Lupu, Fâșie, Florescu, Dragota, Sebe, Moșoiu şi Stângă.
FC Braşov Under 19 a terminat play-off-ul Campionatului Naţional pe locul 5, cu 23 de puncte.

Citeste și:  Corona Brașov ia start bun în primul meci al finalei Campionatului Național! Victorie 3-2 la Miercurea Ciuc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.